ΕΠΟ το μεγαλείο σου, βασίλεμα δεν έχει…

ΕΠΟ το μεγαλείο σου, βασίλεμα δεν έχει…

Το σύστημα της τηλεδιάσκεψης για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας παρουσιάζει μεγάλες δυσλειτουργίες, που προκάλεσαν δύο διακοπές στο πρώτο τέταρτο και τον έντονο εκνευρισμό της προέδρου!

Στην περίοδο της «εξυγίανσης», τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια #not… Επομένως, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι το σύστημα της τηλεδιάσκεψης παρουσίασε προβλήματα από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Κάθε φορά που η πρόεδρος της Επιτροπής διάβαζε κάποιο όνομα κατηγορουμένου, ο δικηγόρος δεν άκουγε ή δεν μπορούσε να απαντήσει άμεσα. Το σύστημα καθυστερούσε ή δυσλειτουργούσε, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των συμμετεχόντων.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, δεν γίνεται έτσι» μονολόγησε η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, εκνευρισμένη από τη δυσλειτουργία και ζήτησε από τους υπευθύνους να διορθώσουν την τηλεδιάσκεψη.

«Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η διαδικασία» επανέλαβε μόλις 15 λεπτά και προτού καλά-καλά τελειώσει την ανάγνωση των ονομάτων… Όμως, επαναλαμβάνουμε, προς τι η έκπληξη; Στην ΕΠΟ της «εξυγίανσης», ακόμα και το πιο απλό πράγμα μοιάζει με… άθλο.

Με τον ρυθμό που δουλεύει η τηλεδιάσκεψη, ε, σε κάνα χρόνο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ