«Πριν μια εβδομάδα η τελευταία αλληλογραφία Δήμου με ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ για το Παγκρήτιο»

«Πριν μια εβδομάδα η τελευταία αλληλογραφία Δήμου με ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ για το Παγκρήτιο»

Κόντρα σε ότι διαρρέεται από την ΕΠΟ πως οφείλεται το Παγκρήτιο Στάδιο για την “αρπαγή” του τελικού του Conference League 2022 ή 2023, κύκλοι του Δήμου Ηρακλείου κάνουν λόγο στο athleticradio.gr για «μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η αρπαγή του τελικού του Conference League 2022 ή 2023 από την πόλη του Ηρακλείου αποτελεί μέγα ολίσθημα από την πλευρά της ΕΠΟ που για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια λειτουργεί μονομερώς αφαιρώντας μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση από το Παγκρήτιο Στάδιο αφού είχε πράξει με τον ίδιο τρόπο και για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΠΟ πήρε μια απόφαση που κρίνεται τουλάχιστον “περίεργη” αποφασίζοντας και διατάσσοντας να μην προχωρήσει τον φάκελο ανάληψης του τελικού μιας σημαντικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Μάλιστα η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική Ομοσπονδία είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα απεστάλη επιστολή στην ΟΥΕΦΑ από τον Δήμο Ηρακλείου για τις τελικές λεπτομέρειες με τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση και τις κινήσεις της δημοτικής αρχής ώστε το Παγκρήτιο Στάδιο να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023.

Παράλληλα στις συζητήσεις που υπήρχαν – και ήταν σε εξέλιξη – ανάμεσα στον εκτελεστικό γραμματέα ΕΠΟ Αλέξη Δέδε και τον Δήμο Ηρακλείου όπου είχε ενημερωθεί και για την υπόθεση του στεγάστρου που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ήταν έτοιμο από τους πρώτους μήνες του 2021.

Κύκλοι του Δήμου Ηρακλείου δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους και την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις τελευταίες εξελίξεις τονίζοντας στο athleticradio.gr πως «δεν θα ανεχτούμε να παίζονται άλλα παιχνίδια στην πλάτη του Δήμου Ηρακλείου από τον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια η ΕΠΟ φέρεται εκδικητικά απέναντι στην πόλη του Ηρακλείου που δείχνοντας το χαμηλό επίπεδο τόσο του ίδιου του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου όσο και αρκετών στελεχών της, ενέργειες που κρίνονται τουλάχιστον ανεπαρκείς και ελεεινές στερούν από τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά μια μεγάλη διοργάνωση.

Πηγή: athleticradio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ