ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Απέρριψε το δικαστήριο την αίτηση της ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού – Στοπ στις πρόωρες εκλογές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Απέρριψε το δικαστήριο την αίτηση της ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού – Στοπ στις πρόωρες εκλογές

Δικαίωση του Ολυμπιακού, με το δικαστήριο να απορρίπτει την αίτηση της ΕΠΟ και να εγκαταλείπεται η ιδέα των πρόωρων εκλογών.

Η ΓΣ της ΕΠΟ στις 12/6 είχε αποφασίσει την τροποποίηση του Καταστατικού ώστε να πάει γρήγορα σε εκλογές και μέσα στον Ιούλιο.  Επιπλέον αποφάσισε η ΓΣ της ΕΠΟ την παράνομη μείωση της θητείας της ΕΕ της ΕΠΟ σε 3 χρόνια από τα 4 έτη που ίσχυαν όταν είχαν εκλεγεί.

Ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για αυτό, μάλιστα είχε καταθέσει και ένσταση όπως και κάποια άλλα μέλη της ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι οι προτεινόμενες αλλαγές στο Καταστατικό είναι παράνομες!

Και για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε!!!!

Το ειρηνοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση της ΕΠΟ και έβαλε στοπ στις αλλαγές του Καταστατικού. Ταυτόχρονα εγκαταλείπονται όλα τα σενάρια που εξυφαίνονταν από το μπλοκ της παράγκας για διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Τώρα εκκρεμεί και συζήτηση της αίτησης του Ολυμπιακού ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που εκδικάζεται την Παρασκευή 10/7.

Μετά και την απόρριψη της αίτησης της ΕΠΟ από το ειρηνοδικείο Αθηνών μοιάζει μάλλον διεκπεραιωτική διαδικασία. Καθώς θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι Αρεοπαγίτες με την τεράστια εμπειρία και το κύρος τους, που συγκροτούν το ΔΔΠ της ΕΠΟ σίγουρα θα δουν ότι κατάφερε να δει ο νέος συνάδελφος του στο Ειρηνοδικείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ