Η ΕΠΟ βάζει σε κίνδυνο τους παίκτες: Σοκάρουν οι εικόνες της Ριζούπολης (vid)

Η ΕΠΟ βάζει σε κίνδυνο τους παίκτες: Σοκάρουν οι εικόνες της Ριζούπολης (vid)

Το MEGA έκανε αυτοψία στη Ριζούπολη, το γήπεδο που επέλεξε η ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές και το γήπεδο είναι... επικίνδυνο.

Δεν περιμέναμε να έχουν κάνει τον κόπο οι… φωστήρες της ΕΠΟ και να έχουν επισκεφτεί τη Ριζούπολη για να δουν σε ποιο γήπεδο αποφάσισαν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν περιμέναμε πως ένας απ’ όλους αυτούς θα είχε αντιληφθεί το κακό χάλι στο οποίο βρίσκεται.

Κι όμως, παρ’ όλο που τους είχε επισημανθεί ότι το γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο, παρ’ όλο που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι πως δεν έχει γίνει ο παραμικρός έλεγχος (!), αποφάσισαν να ορίσουν εκεί τον τελικό. Βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το MEGA έκανε αυτοψία στο γήπεδο της Ριζούπολης και όλη η Ελλάδα είδε το κακό χάλι στο οποίο βρίσκεται. Με έναν αγωνιστικό χώρο άκρως επικίνδυνο και με εικόνα διάλυσης.

Καταστροφές και ένας αγωνιστικός χώρος που έχει να χρησιμοποιηθεί για μήνες με αποτέλεσμα να ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμών.

Παρότι δεν έχει γίνει ο παραμικρός έλεγχος μέσα στις εγκαταστάσεις αλλά και γύρω από αυτές η Ομοσπονδία επέλεξε το γήπεδο της Ριζούπολης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ