Κούγιας : «Σχέδιο για να καταστρέψουν τον Μαρινάκη»

Κούγιας : «Σχέδιο για να καταστρέψουν τον Μαρινάκη»

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τόνισε ότι οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης θέλουν να καταστρέψουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, με τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας να αναφέρει ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την εποχή που ο ηγέτης του Ολυμπιακού απέσυρε 20 εκατ. ευρώ από τον ΣΚΑΪ.

«Ο Μαρινάκης είχε αποσύρει 20 εκατ. ευρώ από το κεφάλαιο του ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και αρχίζει προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη. Έχει προσωπικό πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι υπήρξε παρόντας σε συνάντηση του Αλαφούζου με τον Πατέρα, στο γραφείο του δεύτερου, στην οποία κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θέλει να τον καταστρέψει.

Οσον αφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, είπε: «Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε και την πήρε δωρεάν. Οι μοναδικές ομάδες που πληρώνουν λεφτά για να πάρουν παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη», επισήμανε ο γνωστός ποινικολόγος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ