Αποκαλύψεις για Αμπράμοβιτς: «Χρηματοδοτούσε και τη Φίτεσε όσο ήταν στην Τσέλσι»

Αποκαλύψεις για Αμπράμοβιτς: «Χρηματοδοτούσε και τη Φίτεσε όσο ήταν στην Τσέλσι»

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται μία περίοδο πέρα από την Τσέλσι να χρηματοδοτούσε και τη Φίτεσε, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την UEFA.

Αποκαλύψεις για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Guardian». Συγκεκριμένα το αγγλικό Μέσο ενημέρωσης με ρεπορτάζ του αναφέρει πως όσο ήταν ιδιοκτήτης στην Τσέλσι, ο Ρώσος μεγιστάνας, φέρεται να χρηματοδοτούσε και την ολλανδική Φίτεσε.

Διαβάστε επίσης: Σκέψεις για Grand Prix της Formula 1 στην Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη

Τσέλσι και Φίτεσε είχαν πολύ καλές σχέσεις μία περίοδο με τη λονδρέζικη ομάδα να στέλνει πολλούς ποδοσφαιριστές της στους Ολλανδούς, κάτι που είχε κινήσει την υποψία πολλών. Τότε είχε γίνει αστυνομική έρευνα η οποία όμως δεν βρήκε τίποτα μεμπτό μεταξύ των δυο πλευρών.

Όμως πλέον σύμφωνα και με το ρεπορτάζ, έγγραφα από μία offshore με όνομα MeritServus και έδρα την Κύπρο μιλούν όντως για στενή σχέση Αμπράμοβιτς και Φίτεσε με τον πρώτο να βάζει λεφτά στους Ολλανδούς.

Συγκεκριμένα ο Αμπράμοβιτς φέρεται να έβαλε ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία του συλλόγου που άγγιζε τα 117 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τα τέλη του 2015. Σαφώς και αυτό απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA με τις κυρώσεις να είναι πολύ αυστηρές καθώς δεν μπορεί ένα πρόσωπο να έχει σχέση με περισσότερους από έναν σύλλογο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το 2010 η Φίτεσε είχε περάσει στα χέρια του Γεωργιανού επιχειρηματία, Μεράμπ Τζορντάνια που είχε πολύ καλούς δεσμούς με τον Αμπράμοβιτς τώρα όμως αρνείται κάθε σχέση μαζί του.

Το 2013 μάλιστα όταν έφυγε ο Τζορντάνια, ανέλαβε ένας συνεργάτης του Ρώσου μεγιστάνα τη Φίτεσε, ο επιχειρηματίας Αλεξάντερ Τσιγκιρίνσκι και όπως φαίνεται τελικώς μάλλον υπήρχε… φωτιά στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ