Νέο «όχι» της Άλκμααρ στην Στουτγκάρδη για τον Παυλίδη

Νέο «όχι» της Άλκμααρ στην Στουτγκάρδη για τον Παυλίδη

Τρίτη αρνητική απάντηση της Άλκμααρ σε πρόταση της Στουτγκάρδης για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Βαγγέλη Παυλίδη.

Νέα αρνητική απάντηση της Άλκμααρ σε πρόταση της Στουτγκάρδης για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα σχετικά ρεπορτάζ τους τα ολλανδικά ΜΜΕ. Μάλιστα, τα ίδια ρεπορτάζ κάνουν λόγο πως το ποσό που πρόσφερε ο γερμανικός σύλλογος στην ολλανδική ομάδα αγγίζει τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται πως το ποσό που ζητά η Άλκμααρ για να πει το «ναι» στην παραχώρηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε επίσης: Στην σέντρα ο Καραπαπάς τον Μπαλτάκο: «Δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές χωρίς… εντολή»

Ο Παυλίδης, βρίσκεται δύο χρόνια στην ομάδα της Άλκμααρ, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ το 2021 για να τον αποκτήσει από τη Βίλεμ. Την περασμένη σεζόν, έκανε εντυπωσιακή σεζόν καθώς πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε ακόμη 14 ασίστ (συμμετοχή σε 36 τέρματα της Άλκμααρ) σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την πετυχημένη περυσινή ευρωπαϊκή που πορεία που πραγματοποίησε η Άλκμααρ στο Europa Conference League, με 5 τέρματα σε 7 παιχνίδια, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης, Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ