Στην σέντρα ο Καραπαπάς τον Μπαλτάκο: «Δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές χωρίς… εντολή»

Στην σέντρα ο Καραπαπάς τον Μπαλτάκο: «Δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές χωρίς… εντολή»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς έβαλε στην… θέση του, τον Τάκη Μπαλτάκο που προκαλεί με την συμπεριφορά του στην καυτή υπόθεση των «στημένων»

Ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας και τον έβγαλε στη… σέντρα σχετικά με την «καυτή» υπόθεση με τα «στημένα παιχνίδια».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στην προκλητική συμπεριφορά του σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η αφορμή ήταν η… ωμή παρέμβαση του Μπαλτάκου, ο οποίος έστειλε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ζητώντας να μεσολαβήσει για να πάρει η ΕΠΟ τη δικογραφία των «στημένων αγώνων».

Ο Καραπαπάς λοιπόν έβαλε στη θέση του τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μετά τις τακτικές που ακολουθεί, τονίζοντας του πως «δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές χωρίς… εντολή», ενώ εξέφρασε και την άποψη του Ολυμπιακού για την υπόθεση: «Σαν Ολυμπιακός δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θέλουμε να τελειώνει η το συντομότερο δυνατόν και αν είναι να πληρώσουν να πληρώσουν».

Αναλυτικά ο διάλογος στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου:

Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: «Δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές για τόσο σοβαρά θέματα, όπου νομίζεις χωρίς εντολή ΕΕ».

Μπαλτάκος: «Κύριε Καραπαπά αν διαφωνείτε με την επιστολή μου, διαφωνείτε και με την επιστολή του κ. Μαρινάκη».

Καραπαπάς: «Ο κύριος Μαρινάκης, πρώτος, όταν ξέσπασε το θέμα με τα χειραγωγημένα παιχνίδια απέστειλε επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους παρουσιάζοντας τη βούληση των μελών της Super League, να προσπαθήσουν όλοι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να μην αρχίσει ένα πρωτάθλημα με σκιές. Εσύ κύριε Μπαλτάκο, χωρίς απόφαση της ΕΕΠ ή της ΕΕ, αποφάσισες να ζητήσεις όπως διαβάζουμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να στέλνει φακέλους ποινικής υπόθεσης στην ΕΠΟ. Η Δεοντολογίας μπορεί να πάρει το υλικό μόνο από την εισαγγελία και από κανέναν άλλον! Είναι πάρα πολύ απλό. Και εμείς σαν Ολυμπιακός δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θέλουμε να τελειώνει αυτή η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν και αν είναι να πληρώσουν να πληρώσουν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ