«Καυτός» Παυλίδης για την Άλκμααρ – 2Χ2 η AZ

«Καυτός» Παυλίδης για την Άλκμααρ – 2Χ2 η AZ

Η Άλκμααρ νίκησε 3-1 με ανατροπή την Βααλβάικ έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει μπει… με φόρα στο νέο πρωτάθλημα της Eredivisie.

Βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα με την Γκόου Αχέντ και σήμερα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 2Χ2 της Αλκμααρ στην έδρα της Βααλβάικ, όπου με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 2ησς αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Εχουμε σχέδιο να επεκτείνουμε το Καραϊσκάκη – Όραμα μου να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Έλληνας διεθνής στράικερ ισοφάρισε το γκολ του Κράμερ (41′) στο 54′ και στο 79′ «κλείδωσε» το «διπλό» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τρίτο σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 59′ ο Ντε Βιτ είχε δώσει προβάδισμα στην ΑΖ. Εκτός του Παυλίδη στο αρχικό σχήμα των νικητών βρέθηκε και ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Τβέντε και Χέρενφεν έκαναν το 2Χ2 στο ολλανδικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 και 2-0 αντίστοιχα επί των Τσβόλε (εντός) και Ουτρέχτη (εκτός), ενώ η πρωταθλήτρια Φέγενορντ δεν κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» για δεύτερη σερί αγωνιστική με τη νέα ισοπαλία που παραχώρησε, σήμερα, στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ο Δουβίκας έπαιξε σε όλο το ματς, ωστόσο, η Ουτρέχτη γνώρισε μία ακόμη ήττα και μετά από 2 αγωνιστικές δεν έχει ακόμη βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ