Λιλ – Ναντ 2-0: Δεύτερη σερί ήττα για τα «καναρίνια» του Ντούγκλας Αουγκούστο

Λιλ – Ναντ 2-0: Δεύτερη σερί ήττα για τα «καναρίνια» του Ντούγκλας Αουγκούστο

Δεύτερη σερί ήττα για την Ναντ του Ντούγκλας Αουγκούστο στην Ligue 1, με τα γκολ των Νταβίντ και Ουνάς να δίνουν τη νίκη (2-0) στην Λιλ.

Τα γκολ των Τζόναθαν Νταβίντ (66′, 1-0) και Ανταμ Ουνάς (90+3′, 2-0) στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για να φτάσει η Λιλ στην πρώτη φετινή της νίκη στη Ligue 1, απέναντι στη Ναντ.

Ο Καναδός επιθετικός κατάφερε στο 66ο λεπτό να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ναντ, Ρεμί Ντεσάμπ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε… κατεβάσει ρολά. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ουνάς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το deal Ολυμπιακού – Ουρακάν για Έσε – Αγορά του 100% με 4.000.000 € και φοβερές ενέργειες από τον παίκτη

Τα «καναρίνια», για τα οποία ξεκίνησε βασικός ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αουγκούστο, και αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό, έμειναν χωρίς βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές, αλλά και με παράπονα για το γκολ που σημείωσε στο 83ο λεπτό ο Στρεντέρ Άπουα, το οποίο ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR ως οφσάιντ.

Η Λιλ, από την άλλη, παρέμεινε αήττητη αλλά έχασε με κόκκινη κάρτα τον κεντρικό αμυντικό Αλεξάντρο Ριμπέιρο στο 78ο λεπτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ