Φέγενορντ: Επίσημα παίκτης της ο Λινγκρ

Φέγενορντ: Επίσημα παίκτης της ο Λινγκρ

Ο Όντρεϊ Λινγκρ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Φέγενορντ, αφού η Ολλανδική ομάδα ανοίνωσε τον δανεισμό του από την Σλάβια Πράγας.

Παίκτης της Φέγενορντ είναι με κάθε επισημότητα ο Όντρεϊ Λινγκρ, ο οποίος αποτελούσε τον «εκλεκτό» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού για δύο σερί μεταγραφικές περιόδους.

Ο Λίνγκρ, δεν κατάφερε ποτέ να μετακομίσει στην Αθήνα, ωστόσο την επιθυμία του αποχωρίσει από την Σλάβια Πράγας την έκανε πράξη καθώς για την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, Φέγενορντ ως δανεικός.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για την Τσουκαρίτσκι: Οι δεδομένοι και τα ερωτηματικά

Φυσικά, στην συμφωνία τον δύο πλευρών υπάρχει προαιρετική οψιόν αγοράς από την Φέγενορντ, η οποία κυμένεται περί τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, η Φέγενορντ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κοκτσέ, που μετακόμισε στην Μπενφίκα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Λινγκρ αποκτήθηκε από την Σλάβια Πράγας έναντι 450 χιλιάδων ευρώ από την Κάρβινα (όμαδα που ξεκίνησε την καριέρα του) το καλοκαίρι του 2020. Με την ομάδα της Πράγας κατάφερε να αγωνιστεί 138 φορές (6.912′), πετυχαίνοντας 40 γκολ ενώ έδωσε και 11 ασίστ. Παράλληλα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, ενώ κατέκτησε δύο κύπελλος Τσεχίας (2020/21, 2022/23) και ένα πρωτάθλημα Τσεχίας (2020/21).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ