Αράο: «Έχουμε πιθανότητες, αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Αράο: «Έχουμε πιθανότητες, αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Ο Γουίλιαμ Αράο έκανε δηλώσεις μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην ήττα με 2-1 απέναντι στην Μπράγκα στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού με φόντο μία θέση στους ομίλους του Champions League.

Ο Γουίλιαμ Αράο στην πρώτη του αποστολή με τον Παναθηναϊκό κατέγραψε και τα πρώτα του λεπτά με την νέα του ομάδα, καθώς ο Γιοβάνοβιτς τον έβαλε στο παιχνίδι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος, ήταν στον αγωνιστικό χώρο όταν ο συμπαίκτης του Ντανιέλ Μαντσίνι σκόραρε το γκολ (2-1, 90+5′) που κάνει τον Παναθηναϊκό να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Μιας ρεβάνς την οποία περιμένει με ενυπομονησία ο Αράο, όπως δήλωσε μετά το ματς και ζήτησε από τους συμπαίκτες του ένα μεγάλο αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Αναλυτικά όσα είπε ο Αράο

Για το γκολ στις καθυστερήσεις:

«Το γκολ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ακόμα και με 2-0 δεν θα είχαν τελειώσει τα πάντα, όμως αναμφισβήτητα θα ήταν πιο δύσκολα. Τώρα έχουμε πιθανότητες και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο γήπεδό μας να μπορέσουμε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα και να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα υπέρ μας».

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπράγκα:

«Όλοι στον σύλλογο με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και αυτό με έκανε να αισθανθώ ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτούς τους μήνες δούλευα πολύ σκληρά για να μπορέσω να μπορώ να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Βεβαίως θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι όλο και καλύτερος για να μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και έκαναν αυτό το ταξίδι για να μας στηρίξουν».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς:

«Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν’ ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ