Ο ασταμάτητος και ιστορικός Παυλίδης οδήγησε την Άλκμααρ σε θρίαμβο επί του Άγιαξ (vid)

Ο ασταμάτητος και ιστορικός Παυλίδης οδήγησε την Άλκμααρ σε θρίαμβο επί του Άγιαξ (vid)

Η Άλκμααρ νίκησε με 2-1 τον Άγιαξ μέσα στην «Johan Cruijff Arena» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που σκόραρε και πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Σε πολύ δύσκολη θέση ο προπονητής του Άιαντα, Στάιν.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε ξανά δίχτυα οδηγώντας την Αλκμααρ στη μεγάλη νίκη στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ με 2-1 και στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής φορ άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό και ο Βιτ διπλασίασε το σκορ στο 57′, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 73′ με τον Μπούμεν. Από την άλλη, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa Leage βρέθηκε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αφού παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως ο προπονητής της ομάδας, Μορίς Στάιν, μετράει ώρες στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «AMEX», δεν έφταναν τα δύο γκολ του Σαλάχ στους «reds»

Όσο για τον Παυλίδη, ο Έλληνας επιθετικός έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ΑΖ που σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Άγιαξ: Γκόρτερ, Μέντιτς (89’ Άκπομ), Ρενς (46’ Γκάει), Χάτο, Άβιλα, Τέιλορ, Μπερχβάιν, Φος (68’ Φαν ντεν Μπόουμεν), Φορμπς, Φαν Άξελ Ντόνχεν (41’ Μικαουτάντζε), Μπρόμπεϊ

Άλκμααρ: Ράιαν, Σουγκαβάρα, Πενέτρα, Μπαζούρ (71’ Μάρτινς Ίντι), Βολφ (88’ Κάσιους), Μάινανς, Κλασί, Λάντο (71’ Σαντίκ), Ντε Βιτ, Φαν Μπρέντεροντ, Παυλίδης (79’ Έντγκααρντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ