Άγιαξ – Φόλενταμ 2-0: Ο Φαν Σιπ έβαλε τέλος στον κατήφορο

Άγιαξ – Φόλενταμ 2-0: Ο Φαν Σιπ έβαλε τέλος στον κατήφορο

Στο ντεμπούτο του Τζον Φαν Σιπ, ο Άγιαξ νίκησε με 2-0 τη Φόλενταμ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρώτο γκολ για τον Άκπομ.

Επιτέλους νίκη για τον Άγιαξ! Ο Τζον Φαν Σιπ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αίαντα και το συνδύασε με νίκη καθώς η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League επικράτησε με 2-0 της Φόλενταμ στην « Johan Cruijff Arena».

Μόλις η δεύτερη νίκη για τον Άγιαξ στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να ξεκολλά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ματς λιγότερο. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αίαντα πέτυχε ο Τσούμπα Άκπομ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Χάσαμε τρία σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ, υπάρχει και ένα ερωτηματικό με το επιθετικό φάουλ στον Πίτερς»

Ο Άγιαξ ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση καθώς εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε με Μπερχβάιν (57′) και Άκπομ (88′) είχε και δύο δοκάρια με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Αγιαξ: Ραμάι, Σούταλο, Γκάεϊ, Χάτο, Μάρτα (65’ Σαλάχ Εντίν), Φαν ντεν Μπόουμεν, Τέιλορ (80’ Φος), Χλίνσον (85’ Χοντς), Μπερχάους, Μπερχβάιν, Μπρόμπεϊ (79’ Άκπομ)

Φόλενταμ: Μπακχάους, Μιράνι, Μπεναμάρ, Κοξ, Φλιντ, Τουίχτ (90+1′ Φαν Ντρίελ), Πέιν (63’ Ντουϊρί), Ντε Χάαν (63’ Τσεϊφάουκ), Μιούρεν (79’ Μπουθ), Ουλντ Τσικ (79’ Κουόλ), Τζόνσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ