Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: Επίδειξη δύναμης και στον πάτο της βαθμολογίας ο Αίαντας

Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: Επίδειξη δύναμης και στον πάτο της βαθμολογίας ο Αίαντας

Η Αϊντχόφεν διέλυσε τον Άγιαξ με 5-2 για την 10η αγωνιστική της Eredivisie και έστειλε τον Αίαντα στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Άγιαξ πήρε κεφάλι στο σκορ δύο φορές αλλά στο τέλος κατάφερε να… χάσει με 5-2 από την Αϊντχόφεν για την 10η αγωνιστική της Eredivisie και πλέον ο Αίαντας έγινε ο ουραγός του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο Φαν Ντε Μπόμεν στο 10′ άνοιξε το σκορ προτού ο Λοζάνο ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα. Ωστόσο ο Μπρόμπι στο 40′ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ύστερα από ασίστ του Μπέργκβαϊν.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ για τον Μακεδονικό (3-2), πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα η ΑΕΛ (0-2)

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους καθώς σκόραραν τέσσερις φορές ανατρέποντας τα εις βάρος τους δεδομένα. Πρώτα στο 49′ ο Ντε Γιονγκ έφερε το ματς στα ίσα προτού οι Σαϊμπάρι (53′) και Λοζάνο (60′) διαμορφώσουν το 4-2.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λοζάνο με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72′ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Αϊντχόφεν.

Πλέον ο Άγιαξ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς σε 8 αγώνες, ενώ η Αϊντχόφεν συνεχίζει με το απόλυτο ύστερα από 10 αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ