«Τρελαίνει» κόσμο η Αϊντχόφεν: Εντυπωσιακό 14Χ14 στην Eredivisie με 50-6 γκολ! (vids)

«Τρελαίνει» κόσμο η Αϊντχόφεν: Εντυπωσιακό 14Χ14 στην Eredivisie με 50-6 γκολ! (vids)

Ασταμάτητη η ομάδα του Πέτερ Μπος, που έχει χτίσει ήδη διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Φέγενορντ.

Επιβλητική, απολαυστική! Η Αϊντχόφεν «σαρώνει» τα πάντα στο διάβα της στην Eredivisie και έχει βαλθεί να μετατρέψει σε παράσταση για ένα ρόλο το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πέτερ Μπος έχει δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και… πετάει από νίκη σε νίκη, με την Αϊντχόφεν μετά από 14 αγωνιστικές να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 10 πόντους διαφορά από την πρωταθλήτρια, Φέγενορντ.

Διαβάστε επίσης: «Διπλός» ΜακΤόμινεϊ οδηγεί τη Γιουνάιτεντ (2-1) – Νίκη τετράδας για τη Βίλα κόντρα στη Σίτι (1-0)

Μια ομάδα που κάνει «σμπαράλια» τους αντιπάλους της και αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επίδειξης δύναμης και μήνυμα τίτλου

Η Αϊντχόφεν έχει το απόλυτο μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Eredivisie με 42 βαθμούς στο ενεργητικό της, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μάλιστα με διψήφια διαφορά από την δεύτερη Φέγενορντ (32).

Σε αυτά τα 14 παιχνίδια η ομάδα του Πέτερ Μπος έχει σκοράρει 50 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 6. Το +44 στα γκολ (υπέρ-κατά) αποδεικνύει την κυριαρχία της ομάδας του Πέτερ Μπος και το επιβλητικό ποδόσφαιρο που παίζει η Αϊντχόφεν στη φετινή σεζόν.

Ένα ποδόσφαιρο που είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο από τους αντιπάλους της ολλανδικής ομάδας, που οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή νίκησε εκτός έδρας την έτερη διεκδικήτρια του βαρύτιμου τροπαίου, Φέγενορντ, με 2-1 και… αποστόμωσε για μια ακόμα φορά όποιον προσπάθησε να την αμφισβητήσει.

Η 5άρα στον Αγιαξ

Μερικές αγωνιστικές πριν το σπουδαίο διπλό επί της Φέγενορντ, η Αϊντχόφεν είχε… περιποιηθεί και τον Άγιαξ, τον οποίο μάλιστα είχε διαλύσει εντός έδρας με 5-2! Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αίαντας προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 (σ.σ στο 10’ και στο 40’), αλλά στο δεύτερο μέρος η Αϊντχόφεν ήταν καταιγιστική και με τέσσερα γκολ σε διάστημα 23 λεπτών (49’-72’) έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο «Φίλιπς Στάντιον».

Το «καυτό» δίδυμο Χιμένεθ – Ντε Γιονγκ

Τεράστιο ρόλο στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και την εξαιρετική πορεία της Αϊντχόφεν στη φετινή Eredivisie παίζουν οι «καυτοί» Σαντιάγκο Τόμας Χιμένεθ και Λουκ Ντε Γιονγκ, οι οποίοι εμπλέκονται στα 36 από τα 50 γκολ που έχει βάλει η ολλανδική ομάδα.

Ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 17 γκολ, έχοντας ένα περισσότερο από τον Βαγγέλη Παυλίδη. Εκτός από τα γκολ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Ο Ντε Γιονγκ από την άλλη πλευρά, έχει σκοράρει 10 γκολ, αλλά την ίδια ώρα έχει «φτιάξει» και 6 για τους συμπαίκτες του. Δύο κομβικοί παίκτες για την ομάδα του Πέτερ Μπος.

Πρωταθλήτρια χειμώνα

Όλα αυτά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, με την Αϊντχόφεν να είναι σίγουρα πρωταθλήτρια χειμώνα, ότι και εάν συμβεί στα παιχνίδια που απομένουν κόντρα σε Χέρενφεν (7/12, εντός), Αλκμααρ (17/12, εκτός) και Εξελσιόρ (13/1, εντός).

Μια ήττα σε 23 παιχνίδια

Η Αϊντχόφεν από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα έχει δώσει 23 παιχνίδια σε Ολλανδία και Ευρώπη, έχοντας συνολικά 19 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα: Αυτή στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Αρσεναλ στο Εμιρέιτς με 4-0. Μια αγωνιστική πριν τον φινάλε των ομίλων η Αϊντχόφεν έχει «σφραγίσει» ήδη την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ως δεύτερη στον όμιλό της πίσω από την Αρσεναλ (8 έναντι 12), αφήνοντας τρίτη τη Λανς (5 β.) και τέταρτη τη Σεβίλλη (2β.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ