«Διπλός» ΜακΤόμινεϊ οδηγεί τη Γιουνάιτεντ (2-1) – Νίκη τετράδας για τη Βίλα κόντρα στη Σίτι (1-0)

«Διπλός» ΜακΤόμινεϊ οδηγεί τη Γιουνάιτεντ (2-1) – Νίκη τετράδας για τη Βίλα κόντρα στη Σίτι (1-0)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει δύο γκολ πήρε το ντέρμπι με την Τσέλσι (2-1). Η Βίλα «πάτησε» τη Σίτι και την προσπέρασε (1-0)

Η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, που απέδειξε για ακόμη μία φορά πως χωρίς τον Ρόδρι δεν μπορεί να κερδίσει και με «χρυσό» σκόρερ τον Μπέιλι πήρε σπουδαία νίκη, προσπερνώντας στην βαθμολογία τους «Πολίτες».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία εμφάνιση από το… παρελθόν, βρήκε μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, που με δύο γκολ κόντρα στην Τσέλσι, έδωσε στους «κόκκινους» τη νίκη στο ντέρμπι με 2-1.

Διαβάστε επίσης: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-2: Παραμένει στο κυνήγι της κορυφής με Φαν Ντάικ και Σομποζλάι

Η Βίλα με τον Έμερι στο «τιμόνι» της αποδεικνύεται μία ομάδα για μεγάλα πράγματα και μόνο που 15 αγωνιστικές μετά την έναρξη της Premier League, έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την «μηχανή» του Πεπ Γκουαρντιόλα, επικρατώντας κατά κράτος μάλιστα στο μεταξύ τους παιχνίδι (22-2 οι τελικές και 2.06-0.86 τα xgoals) δείχνει πως κάτι κάνει πραγματικά καλά.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για τους «Χωριάτες» σημείωσε ο Λέον Μπέιλι στο 74′ για να δώσει τρίποντο τριάδας στην ομάδα του, που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε λυτρωτή στον Σκοτ ΜάκΤόμινεϊ και με εκπληκτική εμφάνιση επιθετικά κέρδισε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1 την Τσέλσι.

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Γιουνάιτεντ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βλέπει τον Σάντσεζ στο 9′ να πιάνει την εκτέλεση πέναλτι που έκανε ο Πορτογάλος, βρήκε γκολ με το πανέμορφο σουτ του ΜακΤόμινεϊ στο 19′.

Η Τσέλσι σε πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού στο 45′ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Πάλμερ να κάνει το 1-1, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ των 28 συνολικά τελικών ευκαιριών, βρήκε ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Σκωτσέζο μέσο στο 69′, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία της Premier League μετά τα αποψινά παιχνίδια: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ