Αποχωρεί από τον Άγιαξ στο τέλος της σεζόν ο Φαν Σιπ

Αποχωρεί από τον Άγιαξ στο τέλος της σεζόν ο Φαν Σιπ

Παρελθόν θα από την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ αναμένεται να αποτελέσει ο Τζον Φαν Σιπ, με το ενδεχόμενο να αναλάβει άλλο πόστο στον Αίαντα να είναι πιθανό

Ο Τζον Φαν Σιπ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Άγιαξ και την επόμενη σεζόν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν λίγες μέρες.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, άφησε ανοιχτό ένα «παραθυράκι» να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στον Αίαντα την επόμενη χρονιά, ωστόσο ήταν απόλυτος στο γεγονός ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την τεχνική ηγεσία των Ολλανδών, τους οποίους ανέλαβε τον προηγούμενο Οκτώβρη.

Διαβάστε επίσης: Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού – Η ομιλία του Θωμά Μαύρου στους παίκτες (vid)

«Έχουμε συζητήσει ποια θα μπορούσε να είναι η συνεισφορά μου για τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα είναι σε έναν διαφορετικό ρόλο. Όχι ως πρώτος προπονητής. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα το έκανα αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 60χρονος προπονητής.

Ο Φαν Σιπ, ο οποίος έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής στον Άγιαξ, έχει καθοδηγήσει τους Ολλανδούς σε 24 παιχνίδια με απολογισμό 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ