Άρης: Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις Ρόουζ και Φετφατζίδης

Άρης: Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις Ρόουζ και Φετφατζίδης

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυρίκιου και συμμετείχε στο πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Γιάννης Φετφατζίδης ήταν τα δυο νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Άρη, που πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο έμπειρος στόπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυρίκιου και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε και ο Γιάννης Φετφαζίδης, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με νέο πρόσωπο τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαυρίκιου και τον Γιάννη Φετφατζίδη να συμμετέχει στο πρόγραμμα (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ