Ολο το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελπίδων Κροατίας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό τέσσερις ημέρες πριν το ματς με την Ελλάδα!

Ολο το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελπίδων Κροατίας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό τέσσερις ημέρες πριν το ματς με την Ελλάδα!

Συναγερμός στην Κροατία αφού ο προπονητής της εθνικής ελπίδων, Ιγκόρ Μπίσκαν, και ολόκληρο το τεχνικό του επιτελείο βρέθηκαν θετικοί στον ιό, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Σοκ στην Κροατία τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων της χώρας με την αντίστοιχη της Ελλάδας που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στην πόλη Βάραζντιν.

Ο προπονητής της ομάδας, Ίγκορ Μπίσκαν, όπως και ολόκληρο το προπονητικό του επιτελείο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, και η αναμέτρηση είναι στον αέρα. Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου οπότε δεν γνωρίζουμε αν βρεθεί θετικός και κάποιος από τους παίκτες.

Όλα αυτά εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την ομοσπονδία της χώρας ώστε να μάθουμε και την τύχη της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ