Φούντας : «Πιστεύω στην ομάδα και στην πρωτιά στον όμιλο»

Φούντας : «Πιστεύω στην ομάδα και στην πρωτιά στον όμιλο»

Ο Ταξιάρχης Φούντας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού με την Αυστρία και εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Nations League.

Ο Ταξιάρχης Φούντας γνωρίζει πολύ καλά την Αυστρία λόγω της παρουσίας του στη Ραπίντ Βιέννης με την οποία κάνει «όργια» και φέτος και μίλησε ενόψει του φιλικού της εθνικής αλλά εξέφρασε και την πίστη του για πρωτιά στον όμιλο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Αυστρίας: «Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχει σημαντικές απουσίες αλλά έχει αντάξιους παίκτες. Είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες».

Για τη θητεία του στη Ραπίντ και το να σκοράρει με την Εθνική: «Στην ομάδα μου είναι διαφορετικά. Στην Εθνική είναι αλλιώς. Με την ομάδα είναι με τους ίδιους παίκτες. Εάν μου έρθει να βάλω γκολ. Δεν το κυνηγάω, να… τρελαθώ και να αγχωθώ. Ψάχνω την ευκαιρία για να βοηθήσω την Εθνική και όσους με επέλεξαν να είμαι εδώ».

Για το ότι μένει στη Ραπίντ: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Κοιτάω το καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά ματς και την Ευρώπη. Πιστεύω να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ».

Για την Εθνική Ελλάδος: Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις. Υπάρχει θέληση από προπονητή και παίκτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά. Ο προπονητής επιλέγει και εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του. Πιστεύω να πετύχουμε πράγματα και στον όμιλο θα βγούμε πρώτοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ