Φιρμίνο : «Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Φιρμίνο : «Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι ικανοποιημένος από το καλό ξεκίνημα με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχει ξεκινήσει εξαιρετικά με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ απέναντι στη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε στην επίσημη σελίδα της FIFA και δήλωσε ότι θέλει πολύ να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χώρα του, ενώ τόνισε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουν εύσημα σε όλη την ομάδα για την εμφάνισή της. Ξεκινήσαμε νικηφόρα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι το κάναμε με μια τόσο καλή εμφάνιση, το κάνει ακόμη καλύτερο.

Σκόραρα δύο γκολ και αυτό ήταν καταπληκτικό συναίσθημα. Είχα περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσα να σκοράρω περισσότερα, αλλά είμαι χαρούμενος.

Είμαι 29 και νιώθω πως βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βοηθήσω την Selecao να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλω πάρα πολύ να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να ονειρεύομαι, θεωρώ πως αυτό είναι πιθανό να συμβεί το 2022»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ