Συνεχίζουν ακάθεκτες Βραζιλία και Αργεντινή

Συνεχίζουν ακάθεκτες Βραζιλία και Αργεντινή

Βραζιλία και Αργεντινή επικράτησαν εκτός έδρας κόντρα σε Περού και Βολιβία και έκαναν το 2/2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με νίκες συνέχισαν Βραζιλία και Αργεντινή τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έκαναν το 2 στα 2 όντας οι μοναδικές ομάδες που το έχουν καταφέρει.

Η «σελεσάο» ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και τελικά επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας του Περού. Η παρέα του Νεϊμάρ, ωστόσο χρειάστηκε να κάνει δύο φορές ανατροπή για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καρίγιο (6′), Κάπια (59), αλλά τα γκολ δεν ήταν αρκετά. Η μεγάλη εμφάνιση του Νεϊμάρ, που σημείωσε χατ τρικ (28′ πεν. 83′ πεν., 90′) και το τέρμα του Ρίτσαρντσον έδωσαν τη νίκη στη σελεσάο. Το Περού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Κακέντα (86′) και Ζαμπράνο (89′).

Η Αργεντινή έσπασε μια μεγάλη παράδοση, καθώς επικράτησε με ανατροπή της Βολιβίας με 2-1 στη Λα Παζ. Ηταν η πρώτη νίκη από το 2005 και μόλις η δεύτερη τα τελευταία 45 χρόνια. Ο Μορένο στο 24′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά .ο Μαρτίνεζ στο 45′ ισοφάρισε. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Κορέα στο 79′.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Βολιβία – Αργεντινή 1-2

Εκουαδόρ – Ουρουγουάη 4-2

Βενεζουέλα – Παραγουάη 0-1

Περού – Βραζιλία 2-4

Χιλή – Κολομβία 2-2

Η Βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Βραζιλία 6
– Αργεντινή 6
3 Κολομβία 4
– Παραγουάη 4
5 Εκουαδόρ 3
-Ουρουγουάη 3
7 Χιλή 1
– Περού 1
9 Βενεζουέλα 0
10 Βολιβία 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ