Κλήθηκε στην Εθνική ανδρών ο Χατζηγιοβάνης (pic)

Κλήθηκε στην Εθνική ανδρών ο Χατζηγιοβάνης (pic)

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής ανδρών και είναι στα πλάνα του Τζον Φαν Σιπ για τα προσεχή ματς της Ελλάδας.

Πρώτη κλήση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας. Ο 23χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Τζον Φαν Σιπ τον επιβράβευσε με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Έλληνας άσος είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς της Ελλάδας για τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League αλλά και το φιλικό ματς κόντρα στην Κύπρο. Να θυμίσουμε πως την τρέχουσα σεζόν, ο νεαρός άσος μετράει οκτώ συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια προς τον ποδοσφαιριστή του, για την παρθενική του εμφάνιση σε αποστολή της Εθνικής Ανδρών. Αναλυτικά, η πράσινη ΠΑΕ έγραψε στα social media:

«Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τζον Φαν´τ Σχιπ προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League αλλά και το φιλικό κόντρα στην Κύπρο. Τάσο ένα ακόμα όνειρό σου έγινε πραγματικότητα. Συγχαρητήρια!»

🇬🇷 Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τζον Φαν´τ Σχιπ προκειμένου να ενσωματωθεί στην…

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ