Ρισάρλισον για εθνική Βραζιλίας : «Μπορεί με αλλά και χωρίς Νεϊμάρ»

Ρισάρλισον για εθνική Βραζιλίας : «Μπορεί με αλλά και χωρίς Νεϊμάρ»

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Έβερτον αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ και τόνισε πως η εθνική Βραζιλίας μπορεί και χωρίς εκείνον.

Η Βραζιλία ετοιμάζεται για τις προκριματικές της αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 χωρίς το μεγάλο αστέρι της, Νεϊμάρ, που αντιμετωπίζει μυικό τραυματισμό, αλλά και άλλες σημαντικές απουσίες, συμπεριλαμβανομένου του Κουτίνιο.

Όμως σύμφωνα με τον Ρισάρλισον, ακόμα και έτσι η Βραζιλία έχει «επαρκή ποιότητα» για να ξεπεράσει τη Βενεζουέλα, περιμένοντας την συμμετοχή του επιθετικού της Παρί στον επόμενο πιο δύσκολο αγώνα εναντίον της Ουρουγουάης.

«Παίξαμε το Copa Ammerica 2019 χωρίς τον Νεϊμάρ και κατακτήσαμε τον τίτλο. Είναι ξεκάθαρο ότι ας λείψει, αλλά έχουμε μια καλή βάση και πρέπει να τα καταφέρουμε, με ή χωρίς αυτόν», σχολίασε ο 23χρονος επιθετικός της Έβερτον. Το ιατρικό επιτελείο της Βραζιλίας, ελπίζει ότι ο Νείμάρ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα, τις 17 Νοεμβρίου, με την Ουρουγουάη.

Η Βραζιλία προηγείται στην βαθμολογία μαζί με την Αργεντινή (από 6 βαθιούς), τους προκριματικούς της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στις νίκες της Βολιβίας και του Περού τον περασμένο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ