«Ο Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Μισίμοβιτς λόγω της Ελλάδας»

«Ο Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Μισίμοβιτς λόγω της Ελλάδας»

Χάος στη Βοσνία! Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς χειροδίκησε εις βάρος του αθλητικού διευθυντή, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.

Το τελευταίο διάστημα, η Εθνική ομάδα της Βοσνίας έχει… συμβιβαστεί με τις αποτυχίες. Μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό από την Βόρεια Ιρλανδία για το Euro, ήρθε το στραπάτσο στους ομίλους του Nations League, με την ομάδα να τερματίζει στην τελευταία θέση πίσω από Ιταλία, Ολλανδία και Πολωνία.

Βέβαια, το κακό δεν ήταν μόνο αυτό. Με την ήττα που γνώρισαν οι Βόσνιοι στο Σαράγεβο από την ομάδα του Μαντσίνι και την ισοπαλία της Εθνικής μας κόντρα στη Σλοβενία, το σύνολο του Μπάγεβιτς έπεσε κάτω από την 30ή θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στο FIFA ranking.

Έτσι, η «γαλανόλευκη» ξετύλιξε το βοσνιακό… δώρο, με την Εθνική να ανεβαίνει στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και τη Βοσνία να υποχωρεί στο 4ο.

Η Εθνική ομάδα της Βοσνίας είναι καζάνι που βράζει, με τα Μέσα της χώρας να ρίχνουν λάδι στη… φωτιά και να φέρνουν στο φως τη δημοσιότητας αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Όπως αναφέρουν οι Βόσνιοι, ο «Ντούσκο» έφτασε σε σημείο χειροδικίας, καθώς έπιασε από τον λαιμό τον Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς!

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο 38χρονος παλαίμαχος στο Klix.ba δεν ήχησε καλά στα αυτιά του «Πρίγκιπα», με τον Μπάγεβιτς να είναι έξαλλος και να ορμάει στον Μισίμοβιτς.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», ήταν τα λόγια του Μισίμοβιτς που έκαναν πυρ και μανία τον «Ντούσκο».

Το περιστατικό δεν έμεινε… κρυφό, με αποτέλεσμα να πέσουν… βροχή οι ερωτήσεις προς το πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ομως, ο πρώην προπονητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα συνέβησαν.

«Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

Ενα είναι το σίγουρο. Το κλίμα στην Εθνική Βοσνίας είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ