Νέος προπονητής της εθνικής Νορβηγίας ο Σολμπάκε

Νέος προπονητής της εθνικής Νορβηγίας ο Σολμπάκε

Ο 52χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της νορβηγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα (3/12) την πρόσληψη του Στάαλε Σολμπάκεν στην θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας.

Ο Νορβηγός πρώην τεχνικός της Κοπεγχάγης θα αναλάβει τα καθήκοντά του την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Σουηδό Λαρς Λάγκερμπακ, ο οποίος απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από το EURO 2020.

«Σ’ αυτήν την μεταβατική περίοδο, θέλουμε να σχεδιάσουμε μια προοπτική για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μέχρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024» σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της νορβηγικής ομοσπονδίας, Τέριε Σβέντσεν.

Το νέο συμβόλαιο του 52χρονου τεχνικού έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει εθνική ομάδα. Στην καριέρα του, έχει καθίσει στους πάγκους των Κολωνία και Γουλβς ενώ στην Κοπεγχάγη ήταν από το 2006 μέχρι το 2011 (247 παιχνίδια) και από το 2013 μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη (357 παιχνίδια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ