Ισπανία : Ανανεωμένη και πετάει… φωτιές (vid)

Ισπανία : Ανανεωμένη και πετάει… φωτιές (vid)

Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της Εθνικής. O Λουίς Ενρίκε έχει ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας και οι Ιβηρες προκαλούν ξανά… τρόμο μετά από αρκετά χρόνια.

Στον ίδιο όμιλο με την πανίσχυρη Ισπανία κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ (2022), με τις Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο να συμπληρώνουν τον όμιλο της γαλανόλευκης.

Αναμφίβολα η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, που δίνει απευθείας την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πετάει… φωτιές και άφησε όλο τον πλανήτη με ανοιχτό το στόμα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Γερμανία, την οποία συνέτριψε με 6-0. Η βαρύτερη επίσημη ήττα στην ιστορία των Πάντσερ, με τους Ιβηρες να δείχνουν ότι είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Στην άμυνα δεσπόζει ο Σέρχιο Ράμος, που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οδεύει ολοταχώς για γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Οι Ιβηρες, πάντως, τα τελευταία χρόνια έχουν «απεμπλακεί» από το δίπολο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν πλέον ελάχιστους εκπροσώπους, με τους Μπουσκέτς, Καρβαχάλ, Σέρζι Ρομπέρτο να είναι οι συνήθεις… ύποπτοι που καλεί ο Λουίς Ενρίκε στην Εθνική ομάδα.

Ο ηλικιακός μέσος όρος έχει πέσει κατακόρυφα, με τον 23χρονο Ουνάι Σιμόν να αποτελεί τον φύλακα άγγελο της εστίας και τους Κόκε, Ρόδρι και Φαμπιάν Ρουίθ να δεσπόζουν στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ο Λουίς Ενρίκε βασίζεται στους Ντάνι Ολμο, Φεράν Τόρες και Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της ανανέωσης είναι ότι από τους εν ενεργεία διεθνείς πρώτος σκόρερ είναι ο Σέρχιο Ράμος με 23 γκολ, ενώ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας ακολουθεί ο Αλβαρο Μοράτα με 18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ