Απίστευτο: Ο γιος του Πέρσι Ολιβάρες στην Εθνική Ελλάδας (vid)

Απίστευτο: Ο γιος του Πέρσι Ολιβάρες στην Εθνική Ελλάδας (vid)

Ο 21χρονος Περουβιανός Κρίστοφερ Ολιβάρες φαίνεται πως έχει το δικαίωμα να φορέσει τα γαλανόλευκα!

Ο Πέρσι Ολιβάρες είναι μία γνωστή φυσιογνωμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, άφησε το στίγμα του και κατόπιν επέστρεψε στην πατρίδα του. Όμως, είναι πιθανό να ακούσουμε ξανά το επώνυμο του στη χώρα μας, όχι για εκείνον αλλά για τον γιο του!

Ο Κρίστοφερ Ολιβάρες εξασκεί το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα του, Πέρσι. Ανήκει στην Σπόρτινγκ Κριστάλ του Περού, αγωνίζεται ως επιθετικός και ως επιτελικός χαφ και είναι 21 ετών, έχοντας παίξει στις μικρές εθνικές της πατρίδας του.

Θεωρητικά, ο Κρίστοφερ Ολιβάρες περιμένει την κλήση του στην Ανδρών, αλλά έχει το δικαίωμα να παίξει και σε άλλη χώρα! Αυτό υποστήριξε ο Περουβιανός δημοσιογράφος Έρικ Οσόρες, στην έκδοση του ESPN του Περού.

Που; Μα στην Εθνική Ελλάδας! Όχι, ο Πέρσι Ολιβάρες δεν παντρεύτηκε Ελληνίδα, ούτε έχει ελληνική καταγωγή. Αλλά ο Κρίστοφερ Ολιβάρες γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο που ο Πέρσι Ολιβάρες έπαιζε στον ΠΑΟΚ!

«Δεν λέω ότι ο γιος μου είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Τώρα, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να παίξει στην Εθνική τους ομάδας, τι διαδικασίες απαιτούνται. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα» εξήγησε στο ρεπορτάζ ο Πέρσι Ολιβάρες.

Όμως, ο δημοσιογράφος έχοντας προφανώς ψάξει πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο Κρίστοφερ Ολιβάρες θα μπορούσε να διεκδικήσει την ελληνική υπηκοότητα, αρκεί να το θελήσει.

Τώρα, αν θα το ψάξει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, είναι άλλο ζήτημα. Ίσως αν δεν κληθεί σύντομα στην Εθνική ομάδα του Περού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ