Μουντιάλ Γυναικών: Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας

Μουντιάλ Γυναικών: Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας

Πρεμιέρα με τη Γαλλία θα κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Σεπτέμβριο.

Καταρτίστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών στον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2023, το οποίο αρχίζει τον προσεχή Σεπτέμβριο με εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Γαλλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

17/9/21: Ελλάδα-Γαλλία
21/9/21: Ελλάδα-Καζακστάν
22/10/21: Καζακστάν-Ελλάδα
26/10/21: Ελλάδα-Σλοβενία
26/11/21: Ουαλία-Ελλάδα
30/11/21: Σλοβενία-Ελλάδα
8/4/22: Εσθονία-Ελλάδα
12/4/22: Ελλάδα-Εσθονία
2/9/22: Ελλάδα-Ουαλία
6/9/22: Γαλλία-Ελλάδα

Ο Γιώργος Κυριαζής έθεσε τον ρεαλιστικό στόχο μιας καλής πορείας στον όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η Ελλάδα με αντιπάλους Γαλλία, Ουαλία, Σλοβενία, Καζακστάν και Εσθονία. «Μπορούμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς, αλλά θα δούμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και θα προχωρούμε βήμα-βήμα», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κυριαζή για την κλήρωση:

«Πιστεύω ότι όποιοι κι αν ήταν οι αντίπαλοι στον όμιλο, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για μας, κυρίως λόγω της μακράς αποχής των κοριτσιών από την αγωνιστική δράση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο από άλλες από την πανδημία, όσον αφορά τον αθλητισμό. Από κει και πέρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους τέσσερις μήνες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των αγώνων τον Σεπτέμβριο, ώστε να ξεπεράσουμε την αγωνιστική απραξία και να διεκδικήσουμε κάποιους βαθμούς ή και νίκες.

Δεν θα ήθελα να θέσω ως στόχο μια συγκεκριμένη θέση, τη δεύτερη ή την τρίτη παραδείγματος χάριν, αλλά προτιμώ με τους συνεργάτες μου και τις αθλήτριες να κάνουμε σωστά τον σχεδιασμό μας και μετά, όταν αρχίσουν τα παιχνίδια, να τα βλέπουμε ένα-ένα. Στην πορεία ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε και βλέποντας σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα, θα επανεκτιμήσουμε και τους στόχους μας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ