Το Copa America θα διεξαχθεί στη Βραζιλία (pic)

Το Copa America θα διεξαχθεί στη Βραζιλία (pic)

Το Copa America θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, καθώς δεν μπορούσε να γίνει στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη χώρα.

Λήξη συναγερμού για το Copa America! Μπορεί η διοργάνωση να ήταν στον… αέρα μέχρι πρότινος λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό στην Αργεντινή, όμως άλλαξε έδρα και θα γίνει στη Βραζιλία, ώστε να διεξαχθεί κανονικά.

Νωρίτερα μες στη μέρα, η CONMEBOL με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι το Copa America δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό στη χώρα και ότι η διοργάνωση βρίσκεται στον… αέρα.

Ωστόσο, η λύση βρέθηκε άμεσα από την CONMEBOL, η οποία ανακοίνωσε ότι η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση χωρών στον πλανήτη θα φιλοξενηθεί τελικά στην Βραζιλία, ενώ ενημέρωσε πως το τελικό πρόγραμμα και τα γήπεδα θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ώρες.

<blockquote class=»twitter-tweet»><p lang=»es» dir=»ltr»>¡La CONMEBOL <a href=»https://twitter.com/CopaAmerica?ref_src=twsrc%5Etfw»>@CopaAmerica</a> 2021 se jugará en Brasil! Las fechas de inicio y finalización del torneo están confirmadas. Las sedes y el fixture serán informados por la CONMEBOL en las próximas horas. ¡El torneo de selecciones más antiguo del mundo hará vibrar a todo el continente!</p>&mdash; CONMEBOL.com (@CONMEBOL) <a href=»https://twitter.com/CONMEBOL/status/1399366306944651264?ref_src=twsrc%5Etfw»>May 31, 2021</a></blockquote> <script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ