Φαν Σιπ: «Περιορίσαμε τον Χάαλαντ, κάναμε δύο καλές εμφανίσεις»

Φαν Σιπ: «Περιορίσαμε τον Χάαλαντ, κάναμε δύο καλές εμφανίσεις»

Ο Φαν Σιπ μίλησε μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νορβηγίας (1-2) και στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έγινε για να περιοριστεί ο Χάαλαντ.

Μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Νορβηγίας (1-2) ο Φαν Σιπ στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έγινε για να περιοριστεί ο Χάαλαντ.

Επιπλέον, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ότι τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο σε αυτό κόντρα στο Βέλγιο, η Εθνική πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δυσκολέψαμε τη Νορβηγία. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Σημειώσαμε τα δύο γκολ και προκαλέσαμε προβλήματα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο δεύτερο, είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Μας πίεσαν, είχαν παραπάνω παίκτες μπροστά, μπήκε και ο Σόρλοθ. Παρόλα αυτά δεν είχαν μεγάλες φάσεις με εξαίρεση το γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε τον Χάαλαντ Το βασικό ήταν να μην φτάνουν σε αυτόν οι μπαλιές. Είχαμε τρεις αμυντικούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Ο Μαυροπάνος ήταν πολύ γρήγορος και είχαμε δύο έμπειρους παίκτες, τον Τζαβέλλα και τον Κυριάκο . Συνολικά έτσι τον ελέγξαμε και τον περιορίσαμε. Δεν του πήγε τόσο καλά το ματς. Δεν μπορούσε να πάρει μπαλιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ