Αποθέωση για Μαυροπάνο από τους φιλάθλους της Άρσεναλ: «Έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ» (pics)

Αποθέωση για Μαυροπάνο από τους φιλάθλους της Άρσεναλ: «Έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ» (pics)

Τα καλύτερα λόγια είχαν να πουν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ στα social media για την εξαιρετική εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου απέναντι στη Νορβηγία και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Εξαιρετικός ήταν χθες απέναντι στη Νορβηγία και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο Ντίνος Μαυροπάνος, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και να δείξει μερικά καλά χαρακτηριστικά.

Μία εμφάνιση η οποία έφτασε μέχρι και την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λονδίνο, καθώς ο Μαυροπάνος ανήκει στην Άρσεναλ. Ο νεαρός στόπερ, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Στουτγκάρδη αποθεώθηκε στα social media της Αγγλίας από τους φιλάθλους της Άρσεναλ οι οποίοι είχαν μόνο καλά να πουν, ενώ μερικοί ζήτησαν και την επιστροφή του στην ομάδα τους!

«Ο Μαυροπάνος έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ», «Ο Μαυροπάνος εξελίχθηκε στη Γερμανία και είναι έτοιμος», «Ο ύπος έσβησε τον Λουκάκου και τώρα τον Χάαλαντ» και «είναι… διαβολικά γρήγορος, τι αμυντικός» ήταν μερικά από τα σχόλια των «κανονιέρηδων» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ