Σκόραρε ο Σβιντέρσκι, 2-2 η Πολωνία (vid)

Σκόραρε ο Σβιντέρσκι, 2-2 η Πολωνία (vid)

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο 2-2 της Πολωνίας με την Ισλανδία.

Με τον Σβιντέρσκι να μπαίνει ως αλλαγή στο 81’ αντί του Λεβαντόφσκι και να σκοράρει στο 88’, η Πολωνία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο φιλικό που έδωσε με την Ισλανδία στο Πόζναν.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (14/06), η Πολωνία απέφυγε την ήττα χάρη στο γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Σβιντέρσκι μετά την απουσία και του Αρκάντιους Μίλικ, είναι σαφές ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάουλο Σόουζα ως παρτενέρ ή αλλαγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Για την ιστορία, οι Ισλανδοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Γκούντμουντσον και οι Πολωνοί είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ζιελίνσκι στο 34’. Στο 47’ οι Ισλανδοί πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ με τον Μπγιάρνασον, για να «γράψει» το τελικό 2-2 ο Σβιντέρσκι.

Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Ισλανδία σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί (5-2-0), ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε φιλικό προετοιμασίας, μετά το 1-1 με την Ρωσία στο Βρότσλαβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ