Χωρίς τον Νεϊμάρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βραζιλία

Χωρίς τον Νεϊμάρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ δεν θα βρίσκεται στις επιλογές της Βραζιλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, σε αντίθεση με τον Ντάνι Άλβες που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Νεϊμάρ δεν θα είναι μέλος της ομάδας που θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον 38χρονο Ντάνι Άλβες ωστόσο, να δέχεται την πρόσκληση προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του.

Ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο, μετά τη «συλλογή» τίτλων στη Σεβίλη, στη Μπαρτσελόνα, στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη Γιουβέντους, δεν είναι στην εθνική Βραζιλίας που μετέχει αυτή τη στιγμή στο Κόπα Αμέρικα, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ωστόσο, ο Αντρέ Ζαρντίνε ελπίζει ότι ο Ντάνι Άλβες θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο στις 22 Ιουλίου εναντίον της Γερμανίας, η οποία ήταν ο αντίπαλος των Βραζιλιάνων στον τελικό του 2016 στο Ρίο.

Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος, ο οποίος, όπως και ο Νεϊμάρ, κατέκτησε τον Ολυμπιακό τίτλο στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του προπονητή της «Σελεσάο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ