Ιταλία – Ισοφάρισε το αήττητο ρεκόρ των Βραζιλία και Ισπανία

Ιταλία – Ισοφάρισε το αήττητο ρεκόρ των Βραζιλία και Ισπανία

Η Ιταλία μπορεί να έμεινε στο 1-1 με τη Βουλγαρία χθες, όμως παρέμεινε αήττητη, ισοφαρίζοντας μυθικό σερί της Βραζιλίας και της Ισπανίας.

Η Ιταλία είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες για την αμυντική της φιλοσοφία και την προσήλωση που δείχνει σε αυτό το κομμάτι, φροντίζοντας πρώτα για το «μηδέν» πίσω και μετά για ανάπτυξη και σκορ. Αν και με την ανάληψη του Μαντσίνι είναι ορατή μια πιο επιθετική προσέγγιση, σίγουρα το να δέχεται όσα λιγότερα γκολ γίνεται, παραμένει ψηλά στις προτεραιότητές της.

Χθες μπορεί να μη διατήρησε ανέπαφη την εστία της, κατάφερε όμως να φύγει με το χρυσό βαθμό από τη Βουλγαρία μετά το 1-1 *(Κιέζα 16′, Ίλιεφ 39′), ισοφαρίζοντας τρομερό ρεκόρ που κατείχαν η Βραζιλία και η Ισπανία με 35 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα.

Η Βραζιλία έφτασε τον αριθμό αυτό την τριετία 1993-1996 και η Ισπανία το διάστημα 2007-2009. Οι «Ατζούρι» έχουν χτίσει το σερί από το 2018, με τελευταία τους ήττα στις 10 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους από την Πορτογαλία εντός έδρας με 1-0).

Η ομάδα του Μαντσίνι θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ και να είναι πλέον μόνη πρώτη με 36 αγώνες χωρίς ήττα,, στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία την προσεχή Τετάρτη (5/9, 21:45).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ