Εθνική – Νοκ άουτ ο Τζόλης, χάνει το ματς με το Κόσοβο

Εθνική – Νοκ άουτ ο Τζόλης, χάνει το ματς με το Κόσοβο

Η Εθνική δεν θα έχει στη διάθεση της τον Χρήστο Τζόλη στον αγώνα με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς τον Χρήστο Τζόλη θα αγωνιστεί η Εθνική κόντρα στο Κόσοβο στην αναμέτρηση της Κυριακής (5/9, 21:45) για την 5η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (3/9), με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Τζον Φαντ Σιπ για το προσεχές ματς με τους Κοσοβάρους και τώρα «τρέχει» ώστε να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης (8/9) με τη Σουηδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε και πάλι στην Ελβετία, ενώ το Σάββατο (4/9) στις 12:00 θα αναχωρήσει για Πρίστινα. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00, ενώ 45 λεπτά νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της «γαλανόλευκης».

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (3/9), όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών εκτός του Χρήστου Τζόλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολλανδός τεχνικός δοκίμασε σχήμα με τέσσερις αμυντικούς, αλλά και με τρεις στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ