Μουντιάλ – Το Κατάρ πιέζει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών

Μουντιάλ – Το Κατάρ πιέζει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών

Το Κατάρ θέλει όσοι ποδοσφαιριστές συμμετάσχουν στο Μουντιάλ του 2022 να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και πιέζει για να το πετύχει.

Το ζήτημα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών έχει τεθεί αρκετές φορές στο τραπέζι από τις διεθνείς ομοσπονδίες, αλλά τίποτα δεν έχει προχωρήσει στο συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, το Κατάρ θέλει να το επαναφέρει στο προσκήνιο και σύμφωνα με το The Athletic πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και θέλει όσοι παίκτες πάρουν μέρος στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Άλλωστε ήδη ο Πρωθυπουργός της χώρας του Κόλπου έχει ανακοινώσει πως οι θεατές που θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 θα πρέπει να έχουν κάνει το εμβόλιο. Στη χώρα έχουν διενεργηθεί 4,6 εκατομμύρια εμβολιασμοί στους πολίτες, αριθμός που αντιστοιχεί στο 82% του πληθυσμού.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη FIFA, το Κατάρ και τις υγειονομικές αρχές συνεχίζονται με σκοπό την εύρεση μιας κοινής αποδεκτής λύσης, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της απουσίας σημαντικών σταρ, εξαιτίας της άρνησης να εμβολιαστούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ