Μαρτίνες – «Πριν τον τελικό του Κόπα Αμέρικα καθόμουν και έπαιζα Playstation»

Μαρτίνες – «Πριν τον τελικό του Κόπα Αμέρικα καθόμουν και έπαιζα Playstation»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποκάλυψε πως πριν τον τελικό του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Βραζιλία, έπαιζε Playstation ώστε να χαλαρώσει.

Αρκετοί παίκτες προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους ώστε να χαλαρώνουν πριν από μεγάλα παιχνίδια ώστε να αφήνουν για λίγο το άγχος στην άκρη.

Έτσι ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία.

Ο 29χρονος αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως πριν τον τελικό έπαιζε Call Of Duty στο Playstation ώστε να ξεχαστεί και να καθαρίσει το μυαλό του.

Η δήλωση του Εμιλιάνο Μαρτίνες:

«Η αλήθεια είναι ότι παίζω κάθε βράδυ Call Of Duty, στο Playstation. Τουλάχιστον δύο ώρες. Είναι το αγαπημένο μου γιατί ξεφεύγω από την καθημερινότητα.

Παίρνω την κονσόλα σε κάθε παιχνίδι και παίζω στο ξενοδοχείο. Με βοηθάει να αδειάσω το μυαλό μου και να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο.

Πριν από τον τελικό με την Βραζιλία, έπαιξα αρκετά παιχνίδια και μετά αγωνίστηκα κανονικά. Θυμάμαι μια μέρα πριν από έναν προκριματικό αγώνα είχαμε μαζευτεί 10 άτομα σε ένα δωμάτιο και παίζαμε μέχρι τις 2 το πρωί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ