Μασούρας – «Δύσκολο παιχνίδι με τη Γεωργία, να μην χάσουμε τον έλεγχο» (vid)

Μασούρας – «Δύσκολο παιχνίδι με τη Γεωργία, να μην χάσουμε τον έλεγχο» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γεωργία και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες διεθνείς για να φύγουν με το τρίποντο από το Μπατούμι

Ο Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Γεωργία και εξήγησε τί πρέπει να κάνει η γαλανόλευκη το βράδυ του Σαββάτου (9/10, 19.00) για να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή ήταν αυτός. Να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση για έναν αντίπαλο που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι ήταν παρών στο ματς με τη Σουηδία παρότι δεν θα έπαιζε: «Νομίζω δεν είναι κάτι που σκέφτηκα πολύ. Πηγάζει από την προσπάθεια από όλο αυτό το διάστημα. Βρέθηκα κοντά στην ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε. Ήταν αυτονόητο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και μέχρι το τέλος είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν θέλει μυαλό ή πάθος το ματς: «Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν και τα δύο πράγματα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε. Να είμαστε έξυπνοι στο παιχνίδι. Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδίου. Λεπτό με λεπτό να γινόμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ