Μαρτίνεθ – «Ο Αζάρ κάνει ότι μπορεί για να φτάσει το υψηλότερο επίπεδο του»

Μαρτίνεθ – «Ο Αζάρ κάνει ότι μπορεί για να φτάσει το υψηλότερο επίπεδο του»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε για την κατάσταση του Εντέν Αζάρ και τόνισε πως ο Βέλγος κάνει τα πάντα προκειμένου να φτάσει το υψηλότερο επίπεδο του.

Μετά από μια σεζόν με αρκετούς τραυματισμούς, ο Εντέν Αζάρ, επιστρέφει σταδιακά στις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου, έχει βρεθεί πέντε φορές στην αρχική 11άδα του Κάρλο Αντσελότι, σε σύνολο 11 αγώνων για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο προπονητής των «κόκκινων διάβολων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δείχνει ανήσυχος για τον διεθνή άσο (σ.σ. 115 συμμετοχές και 33 γκολ με την εθνική Βελγίου), εν΄ όψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2022:

«Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση. Δεν περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδα ότι ήταν καλά ιατρικά. Είναι σε κορυφαία φόρμα. Έχουμε καλές σχέσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρουμε ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει όσο το δυνατόν σε καλή κατάσταση. Ο Εντέν, θέλει να κάνει ό,τι μπορεί, για να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδό του.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είναι θετικό, το γεγονός ότι δεν πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες. Αυτή η περίοδος των διεθνών αναμετρήσεων, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξεις. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση. Αλλά μην ανησυχείτε, μέχρι ο Εντέν να σταματήσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι μπορεί να τελειώσει την σεζόν σε σε κορυφαίο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ