Διασυρμός δίχως τέλος – Η ΕΠΟ το κρύβει, αλλά ο Φαν Σιπ είπε στους Ολλανδούς ότι μένει έως το 2024!

Διασυρμός δίχως τέλος – Η ΕΠΟ το κρύβει, αλλά ο Φαν Σιπ είπε στους Ολλανδούς ότι μένει έως το 2024!

Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ με το νέο συμβόλαιο του Φαν Σιπ, με την ομοσπονδία να κρατάει κρυφή τη συμφωνία, αλλά τον Ολλανδό να έχει αποκαλύψει τη συμφωνία στους συμπατριώτες του.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (21:45) την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σε ένα παιχνίδι που ψάχνει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες να τερματίσει δεύτερη στον όμιλο. Την ώρα λοιπόν που η γαλανόλευκη έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη φούριας ρόχας, γίνεται πολύ συζήτηση για τον Τζον Φαν Σιπ και το νέο του συμβόλαιο με την ΕΠΟ.

Ο Ολλανδός τεχνικός συναντήθηκε πριν μερικές μέρες με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και βγήκε προς τα έξω πως δεν υπάρχει κανένα deal και οι δυο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι μετά τα παιχνίδια με Ισπανία και Κόσοβο. Παρόλα αυτά, συμβαίνει το εξής απίστευτο για ακόμη μια φορά από την Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ μπορεί να κάνει πως δεν γνωρίζει ή να κρύβει την ανανέωση του συμβολαίου του Φαν Σιπ και να… διατυμπανίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός όμως φαίνεται να το έχει πει ήδη στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, αυτό που υποτίθεται δεν γνωρίζει ούτε η ίδια η ΕΠΟ, ούτε ο Φαν Σιπ, το αποκάλυψαν στην Ολλανδία, με την ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Φαν’τ Σιπ συνεχίζει έως το EURO 2024 στην Ελλάδα»!

Οι Ολλανδοί λοιπόν διασύρουν για άλλη μια φορά την ελληνική ομοσπονδία, αφού γνωρίζουν αυτό που κρύβει, με το δημοσίευμα να λέει τα εξής: «Ο Τζον Φαν Σιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Από εκεί και πέρα και το ρεπορτάζ της ολλανδικής ιστοσελίδας «Voetbalzone.nl» τονίζει πως «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν Σιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022», ενώ έχει και δηλώσεις του ίδιου! Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις και άκρως ερασιτεχνικοί χειρισμοί άλλη μια φορά από την ομοσπονδία.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του Φαν Σιπ είπε πως «μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο» σπεύδοντας να επισημάνει πως «πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ