Απίστευτες καταγγελίες από τον Ανσαριφάρντ για την κατάσταση στην Εθνική Ιράν

Απίστευτες καταγγελίες από τον Ανσαριφάρντ για την κατάσταση στην Εθνική Ιράν

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξέσπασε, εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ιράν για την κατάσταση που επικρατεί.

Τρομερές καταγγελίες από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ιράν και για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκπροσωπώντας όλους τους διεθνείς τόνισε μεταξύ άλλων πως τα ρούχα που φορούν είναι τα ίδια εδώ και έναν χρόνο, πως οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημίωση, ενώ τόνισε πως είχαν πολλές δυσκολίες στον Λίβανο, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είπε:

«Είναι απαραίτητο να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα περίεργα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα. Πράγματα που δεν είναι αντάξια του ονόματος της χώρας μας. Φοράμε παλιά ρούχα για περίπου έναν χρόνο και τα ξαναφορέσαμε μετά το πλύσιμο. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της προπόνησης στον Λίβανο, αλλά κανείς από την Ομοσπονδία δεν άκουσε το παράπονο μας.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα, ακόμη και από οικονομικής πλευράς, οι παίκτες της εθνικής ομάδας δεν έχουν λάβει ακόμη την αποζημίωση τους, σε αντίθεση με τις υποσχέσεις που έλαβαν εδώ και μήνες.

Μετά το Μπαχρέιν δεν υπάρχουν άλλα νέα από τους αθλητικούς παράγοντες της χώρας. Οι νίκες μας έχουν γίνει κοινές γι’ αυτούς και αντί να μας υποστηρίζουν περισσότερο, γενικά μας έχουν ξεχάσει . Αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου κατάλληλη για μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Ασίας και ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ