Αυτό θα είναι το κασέ του νέου ομοσπονδιακού – Καμία απόφαση ακόμα για Έλληνα ή ξένο

Αυτό θα είναι το κασέ του νέου ομοσπονδιακού – Καμία απόφαση ακόμα για Έλληνα ή ξένο

Ανακοινώνεται το τέλος του Φαν Σιπ εντός των ημερών. Ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Εθνικής και με πόσα χρήματα.

Θέμα χρόνου είναι πλέον το διαζύγιο της Εθνικής Ελλάδας με τον Τζον Φαν Σιπ. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχουν αποφασίσει να διώξουν τον Ολλανδό προπονητή από τον πάγκο και ήδη ξεκινούν την αναζήτηση για την επόμενη μέρα.

Ο Φαν Σιπ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει το έργο του και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας θα κληθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Χωρίς πάντως να έχουν αποφασίσει ακόμα αν αυτός θα είναι επίσης ξένος ή θα πάνε σε επιλογή από την ελληνική αγορά.

Τα περισσότερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν εκφράσει επιθυμία για να συνεχίσει η Εθνική και πάλι με ξένο «εκλέκτορα», πλην όμως θα πρέπει να ερωτηθούν τόσο ο Κωνσταντινίδης, όσο και ο Φύσσας. Διαφορετικά θα αποδειχτεί πως παρά την ανανέωση της συνεργασίας, άρα και της εμπιστοσύνης προς εκείνους, ο ρόλος του θα είναι υποβαθμισμένος.

Το σίγουρο είναι πως το κασέ του νέου προπονητή δεν θα… ξεφύγει σε σχέση με αυτό που η ΕΠΟ πλήρωνε στον Φαν Σιπ και τους συνεργάτες του. Δηλαδή ένα ποσό περίπου 600.000 ευρώ ετησίως, για ένα συμβόλαιο τουλάχιστον διετίας, που θα έχει σαν στόχο την πρόκριση της ομάδας στο EURO 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ