Ρατσιστική επίθεση σε τέσσερις Γάλλους διεθνείς από Ρώσους οπαδούς

Ρατσιστική επίθεση σε τέσσερις Γάλλους διεθνείς από Ρώσους οπαδούς

Τα φαινόμενα ρατσισμού δεν φαίνεται να εξαλείφονται εύκολα, όσες καμπάνιες και αν οργανωθούν, όσα δημόσια μηνύματα κι αν σταλθούν. Τελευταίο κρούσμα ήταν η ρατσιστική επίθεση από Ρώσους οπαδούς σε τέσσερις Γάλλους διεθνείς, στο χθεσινό φιλικό των τρικολόρ κόντρα στους διοργανωτές του Μουντιάλ (3-1). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sun, οι Πολ Πογκμπά, Άντονι Μαρσιάλ, Κιλιάν Εμπαπέ […]

Τα φαινόμενα ρατσισμού δεν φαίνεται να εξαλείφονται εύκολα, όσες καμπάνιες και αν οργανωθούν, όσα δημόσια μηνύματα κι αν σταλθούν. Τελευταίο κρούσμα ήταν η ρατσιστική επίθεση από Ρώσους οπαδούς σε τέσσερις Γάλλους διεθνείς, στο χθεσινό φιλικό των τρικολόρ κόντρα στους διοργανωτές του Μουντιάλ (3-1).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sun, οι Πολ Πογκμπά, Άντονι Μαρσιάλ, Κιλιάν Εμπαπέ και Ενγκολό Καντέ διαμαρτυρήθηκαν για ρατσιστικά σχόλια από μερίδα Ρώσων οπαδών που βρέθηκαν στην Αγία Πετρούπολη και το γήπεδο της Ζενίτ για το φιλικό. Η FIFA καλείται να πάρει θέση και να διερευνήσει τους ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είπαν ότι τους αποκάλεσαν «μαϊμούδες».

Μόλις τρεις μήνες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής, είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέτοια ζητήματα τα οποία αμαυρώνουν το άθλημα και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσουν την εικόνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ