Ο 29χρονος Τζόναθαν Κλάους κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας, ενώ ήταν ερασιτέχνης ως τα 25

Ο 29χρονος Τζόναθαν Κλάους κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας, ενώ ήταν ερασιτέχνης ως τα 25

O δεξιός μπακ της Λανς κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας στα 29 του, ξέσπασε σε κλάματα κατά την ενημέρωση από τον Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ οι συμπαίκτες του έστησαν... πάρτι στα αποδυτήρια.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πάντα γεννά όμορφες ξεχωριστές ιστορίες. Επίσης πρόκειται για ένα άθλημα στο οποίο ποτε δεν είναι αργά για κάποιον να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Τρανό παράδειγμα ο 29χρονος δεξιός μπακ της Λανς Τζόναθαν Κλάους, ο οποίος υπέγραψε στα 25 του το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κεβιλί που έπαιζε στην Ligue 2 και σήμερα βρίσκεται στις επιλογές της πρωταθλήτριας κόσμου, Γαλλίας!

Ο Κλάους πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Λανς, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και εννέα ασιστ σε 29 εμφανίσεις. Όπως ήταν λογικό η απόδοση του τράβηξε το βλέμα του Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος τον ξεχώρισε και τον κάλεσε στους «τρικολόρ».

Ο 29χρονος και οι συμπαίκτες του παρακολούθησαν στα αποδυτήρια την ανακοίνωση των κλήσεων από τον εκλέκτορα των «τρικολόρ» με τον Γάλλο ακραίο οπισθοφύλακα να μη μπορεί να κρατήσει τη συγκίνηση του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έστησαν… πάρτι προς τιμήν του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ