Εκπλήξεις από τον Μαρτίνεθ στις κλήσεις τού Βελγίου (pic)

Εκπλήξεις από τον Μαρτίνεθ στις κλήσεις τού Βελγίου (pic)

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επέλεξε να μην καλέσει ηχηρά ονόματα, ενόψει των αναμετρήσεων του Βελγίου με Ιρλανδία και Μπουρκίνα Φάσο.

Το Βέλγιο άφησε εκτός παίκτες με περισσότερες από 50 συμμετοχές για τα φιλικά του με την Ιρλανδία και την Μπουρκίνα Φάσο αργότερα αυτόν τον μήνα, αλλά πρόσθεσε μόνο έναν νέο παίκτη στην ομάδα του.

Ο προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε σήμερα μια ομάδα 27 παικτών για τα φιλικά στο Δουβλίνο στις 26 Μαρτίου και στις Βρυξέλλες στις 29 Μαρτίου, με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Σιέμπε βαν ντερ Χέιντεν από την πρωτοπόρο-έκπληξη του πρωταθλήματος Σεν Ζιλουά, να είναι ο μοναδικός παίκτη που δεν είχε επιλεγεί ξανά για την ομάδα.

Η απόφαση για τον «αποκλεισμό» παικτών με 50+ συμμετοχές στις κλήσεις σημαίνει ότι οι, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, Γιανίκ Καράσκο, Τιμπό Κουρτουά, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ, Ρομέλου Λουκάκου, Ντρίες Μάρτενς, Τόμας Μενιέρ, Γιαν Βερτόνγκεν και Άλεξ Βίτσελ είναι όλοι εκτός.

Ο Μαρτίνεθ χρησιμοποιεί τους δύο αγώνες για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου το κορυφαίο Βέλγιο αναμένεται να είναι μεταξύ των διεκδικητών.

Ο Γιούρι Τίλεμανς είναι ο πιο έμπειρος παίκτης που επιλέχθηκε με 47 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ