Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε ο Χατζηγιοβάνης

Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε ο Χατζηγιοβάνης

Οι απουσίες των Βρουσάι και Μασούρα έφεραν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Γιώργος Μασούρας και Μάριος Βρουσάι ήταν στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για τα δύο φιλικά που έχει να δώσει η Εθνική μας ομάδα, ωστόσο δεν θα καταφέρουν τελικά να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ταλαιπωρούνται από κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» και ως εκ τούτου ο προπονητής της Εθνικής προχώρησε σε νέα επιλογή. Αυτή έχει το όνομα του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Έλληνας εξτρέμ του Παναθηναϊκού έλαβε σήμερα το «προσκλητήριο» από τον Πογέτ και αναμένεται να είναι στον Άγιο Κοσμά σήμερα για την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Θυμίζουμε πως εκεί θα βρεθούν και οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ