Ζαρντίμ: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες και τον Σάντος, θα τα καταφέρουν»

Ζαρντίμ: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους παίκτες και τον Σάντος, θα τα καταφέρουν»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και τον Φερνάντο Σάντος.

Καθώς η Πορτογαλία προετοιμάζεται να παίξει play off για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ξεκινώντας από τον ημιτελικό εναντίον της Τουρκίας την Πέμπτη, ο πρώην προπονητής τoυ Ολυμπιακού της Μονακό και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, διαβεβαίωσε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ότι πιστεύει πως ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταφέρει το στόχο της.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχω επίσης απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο μόνος που έχει κερδίσει τρόπαια με την Πορτογαλία και πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση με την ομάδα», είπε ο Ζαρντίμ.

«Η Πορτογαλία έχει πολλούς νεαρούς παίκτες. Επτά ή οκτώ, συμπεριλαμβανομένων των Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες ή Ρούμπεν Ντίας, είναι ακόμα νέοι και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εθνικής. Μετά είναι φυσικά ο Ρονάλντο αλλά και ο Πέπε, ο Φόντε και ο Μουτίνιο. Αυτοί οι παίκτες φέρνουν εμπειρία. Δεν ξέρω πόσο ακόμα. Ίσως σε έναν τελευταίο κύκλο δύο ετών; Θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του καθενός να παίξει στο παιχνίδι. υψηλότερο επίπεδο», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για τα φαβορί του για το Μουντάλ του Κατάρ, τόνισε:

«Τα φαβορί παραμένουν τα ίδια, λίγοι Ευρωπαίοι και η Βραζιλία. Λιγότερο η Αργεντινή. Η Ισπανία είναι καλύτερη. Εξαρτάται επίσης από τη φόρμα εκείνη τη στιγμή και την κλήρωση. Ανάλογα με αυτή, υπάρχουν και ομάδες όπως η Πορτογαλία ή η Ιταλία που μπορούν φτάσουν σε ένα κατόρθωμα. Όσο για τη Γαλλία είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι η εθνική που έχει τις περισσότερες λύσεις στον κόσμο, με παίκτες εξαιρετικούς. Από την επιστροφή του Μπενζεμά έχει ξανακερδίσει σε ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ