Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζαρντίμ στην Αλ Χιλάλ

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζαρντίμ στην Αλ Χιλάλ

Τον νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ μετά την απομάκρυνση του Ζαρντίμ.

Η πρωταθλήτρια Ασίας Αλ Χιλάλ αντικατέστησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ραμόν Ντίας, μετά την ανακοίνωση του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας ότι ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Μονακό, αποχωρεί από τον σύλλογο με κοινή συναίνεση.

Ο Ζαρντίμ, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του τέταρτου ασιατικού Champions League τον Νοέμβριο, αποχώρησε από το Ριάντ μετά την ήττα με 4-0 από την Αιγυπτιακή Αλ Αχλί, στον αγώνα τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA, στο Άμπου Ντάμπι την Κυριακή.

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Αλ Χιλάλ, υπό την προεδρία του Φαχάντ μπιν Σάαντ μπιν Ναφέλ, αποφάσισε να υπογράψει αμοιβαία συμφωνία τερματισμού της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τα προπονητή της Αλ Χιλάλ, Λεονάρντο Ζαρντίμ», ανέφερε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αργεντινός προπονητής Ντίας επιστρέφει στην Αλ Χιλάλ για δεύτερη θητεία, έχοντας προηγουμένως ηγηθεί της ομάδας από το 2016 έως το 2018.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οδήγησε την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Champions League της Ασίας το 2017, όπου έχασε από την Ιαπωνική Ουράβα Ρεντ Ντάιμονς.

Η Αλ Χιλάλ, η οποία είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, κέρδισε τον εγχώριο τίτλο υπό τον Ντίας το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ